E-commerce

Wij bieden u de mogelijkheid om ons volledig artikelbestand van meer dan 12.500 artikelen te kunnen aanbieden via uw webportaal. Door de flexibele data kunt u zeer eenvoudig accessoires verkopen op de door u gewenste manier zonder daarbij risico’s te lopen. Onze koppelingen kunnen tot stand worden gebracht door middel van XML en CSV. Middels deze koppeling heeft u altijd actuele product-, prijs- en voorraadinformatie. Daarnaast is het tevens mogelijk om via onze webservice direct bestellingen te plaatsen en kunnen wij desgewenst uw bestelling dropshippen. Bij uw dropshipment bieden wij de mogelijkheid uw bestelling met een pakbon en verzendetiket onder uw naam uit te leveren.

Eenvoudig uw eigen webshop opzetten in mobiele accessoires.
Doormiddel van de koppelingen en plug-ins van Shopify, Lightspeed, WooCommerce, en CCV shop kunt u zelf uw webshop vullen met alle producten van New Aspect. U bepaalt welke productdata u wilt toevoegen. Van foto’s en teksten tot afmetingen, geschikt voor welk toestel, voorraad en nog veel meer. De verschillende platformen bieden zelf erg goede technische ondersteuning. U bepaalt en gebruikersgemak staat daarbij voorop.

Lees verder op de sites van de aanbieders over de mogelijkheden om eenvoudig uw eigen webshop op te zetten. Heeft u vragen aan ons, neemt u dan contact op.

Onetrail:
New Aspect beschikt over een koppeling met het Onetrail TPM systeem. Op deze manier kunt u als partner van Onetrail onze database koppelen met uw database via het Onetrail TPN systeem. Tevens kunt u op deze manier zeer eenvoudig automatisch uw bestellingen plaatsen bij ons. De Onetrail TPN koppeling creëert gebruikersgemak, waarmee het inkoopproces voor onze gezamenlijke partners wordt vereenvoudigd.

Vendit:
New Aspect beschikt over een koppeling met het Vendit VMSII kassasysteem. Middels deze koppeling hebben telecom- en elektro winkels, die met VMSII werken, de mogelijkheid om ons artikelbestand in te lezen en de daarbij behorende afbeeldingen op te halen. Zo creëert deze koppeling een optimaal gebruikersgemak, waarmee zowel het verkoop- als het inkoopproces voor onze gezamenlijke partners wordt vereenvoudigd.