Nieuws

Laat cases en covers bedrukken met een (bedrijfs)logo van u of uw klanten

Sinds kort hebben we bij New Aspect een nieuwe, speciale printer staan. Hiermee kunnen cases en covers bedrukt worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Deze printer biedt ook mogelijkheden voor u. Het personaliseren van cases of covers met een logo is een uitgelichte kans om uw klanten nét dat beetje extra te bieden en u daarmee te onderscheiden van andere leveranciers. Als reseller krijgt u bovendien de kans om extra marge te genereren. Voor uw klanten is het een mooie manier om professioneel voor de dag te komen.

Het bedrukken van een case met een eigen logo is al mogelijk in oplages vanaf 10 stuks.
Naarmate de oplage groter wordt, worden de kosten per bedrukte case lager.

Om u zo goed mogelijk te informeren over het traject van een drukwerk bestelling, leggen we middels een stappenplan uit hoe dit proces in zijn werk gaat.

 • U neemt contact op met onze binnendienstmedewerkers of uw accountmanager en geeft aan dat u interesse heeft in het laten bedrukken van accessoires.
  Onze collega zal van u enkele gegevens en wensen noteren en vragen om de betreffende afbeeldingen naar ons te sturen via e-mail.
 • Per e-mail ontvangt u een digitale drukproef met daarin enkele voorbeelden van uw toekomstige order.
  U kunt hieruit een keuze maken, deze wordt bevestigd in uw orderbevestiging.
 • Wij sturen u een orderbevestiging met daarin de specificatie van uw opdracht.
  Hier staan de prijzen en verwachte levertijd in vernoemd en het bevat uw definitieve digitale drukproef.
 • Deze orderbevestiging stuurt u ondertekend aan ons terug.
 • Wij gaan met uw order aan de slag en verzenden deze naar het opgegeven afleveradres.


Wilt u graag meer informatie ontvangen over het laten personaliseren van cases en covers? Neem voor alle mogelijkheden en prijzen op met uw accountmanager of onze binnendienstmedewerkers op 0541-53 86 84 of via [email protected]