Nieuws

Bent u al bekend met fab_straps?

Bent u al bekend met fab_straps?

Je hebt een mooie Apple watch, die je zowel tijdens zakelijke afspraken als in je vrije weekend wil dragen. Dan ben je eigenlijk op zoek naar een andere horlogeband, die je kunt wisselen aan de hand van je stemming of reden. Dat kan nu heel eenvoudig met fab_straps

Met fab_straps heeft men keuze uit tientallen bandjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo zijn er nette varianten van Italiaans leer, perfect voor een business lunch. Ga je iets gezelligs ondernemen met vrienden of familie, dan hoeft het niet zo strak en degelijk. Kies dan bijvoorbeeld voor een gestreepte band van katoen en kalfsleer. 

De horlogebanden van fab_straps hebben duidelijk een vriendelijkere prijs dan de banden van Apple zelf. Een fab_strap heb je al vanaf €39,00 (AVP). Daarnaast worden ze standaard geleverd met een adapter voor de Apple Watch in 38mm of 42 mm, zodat het wisselen van een band vlekkeloos verloopt. Daarnaast zijn fab_straps ook nog eens voor vele conventionele polshorloges te gebruiken.

Bekijk alle horlogebanden van fab_straps hier.