Nieuws

Vacatures | Kom jij stage lopen bij ons?

Vacatures | Kom jij stage lopen bij ons?


 

Fulltime Stage-/afstudeeropdracht New Aspect

In het kort: Onderzoek naar en implementatie van een front-end framework voor onze backoffice.Over New Aspect

New Aspect is als distributeur één van de marktleiders op het gebied van smartphone en tablet accessoires. We bestaan inmiddels bijna 13 jaar en hebben een gemêleerd klantenbestand opgebouwd. Wij zijn altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, ook buiten de gebaande paden. Onze huismerken bieden de stabiele basis van ons uitgebreide assortiment van meer van 13.000 verschillende artikelen.


Over jou?

Jij bent een informaticastudent met interesse in front-end ontwikkeling.
Je hebt kennis van Javascript, jQuery, HTML en CSS. Kennis van PHP is een pré.


De opdracht

De software van New Aspect bestaat uit een webwinkel en een backoffice. Beide zijn op maat gemaakt door ons softwareteam en passen perfect binnen onze organisatie. In onze backoffice worden o.a. artikelen, klanten en voorraden beheerd.

Om onze backoffice sneller uit te kunnen breiden met nieuwe functionaliteit, moet de huidige layout vervangen worden door een nieuwe layout op basis van een front-end framework.

Een onderzoek naar het beste front-end framework voor onze backoffice behoort dan ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Dit gaat in samenspraak met de collega's die de backoffice dagelijks gebruiken. Daarnaast mag je de uitkomsten van je onderzoek rechtstreeks implementeren en kunnen je collega's direct het gemak ervaren van jouw harde werk!

Je krijgt hierbij uiteraard goede begeleiding van ons ervaren softwareteam.


Interessant?

Lijkt het jou leuk om ons jonge team te versterken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@newaspect.nl of bel ons op 085-0656888.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


(meewerk)stage logistiek
 

Ligt jouw passie in de logistiek en ben jij op zoek naar een praktijkgerichte stage bij een jong en innoverend bedrijf? Dan hebben wij voor jou de perfecte (meewerk)stage!  

New Aspect is dé distributeur van accessoires voor mobiele apparaten en één van de marktleiders in deze groeiende industrie. Met een zeer compleet aanbod aan A-merken (waaronder Apple, Samsung en OtterBox) en specialistische merken, heeft New Aspect een zeer breed assortiment. Of het nu om laders, hoesjes, screenprotectors, kabels of powerbanks gaat, met ruim 14.000 verschillende producten in het assortiment en meer dan een miljoen producten voorradig biedt New Aspect altijd een passende oplossing.

Dagelijks worden vanuit het magazijn van New Aspect gemiddeld 150 pakketjes verzonden naar onze klanten. De logistieke afdeling richt zich op de correcte afhandeling van de totale goederenstroom binnen het bedrijf. Dus tijdens je stage ben je zowel verantwoordelijk voor de verwerking van de binnenkomende goederen als de uitgaande goederen. Tevens zal je op rustige momenten in het magazijn mee werken in onze productie en kan je ook daar de nodige ervaring in op doen.

Je krijgt vanuit ons veel vrijheid, omdat we het belangrijk vinden dat je gewoon jezelf kunt zijn. Je krijgt daarnaast een goede stagebegeleiding zodat je ook écht wat hebt aan je tijd bij ons.


Jouw profiel:

 • Je bent een zelfstarter. Je gaat niet zitten wachten, maar stelt je pro-actief op.
 • Je hebt affiniteit met logistiek en online bestellingen.
 • Je werkt systematisch en hebt een hands on mentaliteit.
 • Je volgt een logistieke opleiding en bent gemotiveerd om te leren.

 

Wat wij jou bieden:

 • Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden
 • Een vaste, maandelijkse stagevergoeding
 • Een leuke werkplek met jonge collega’s
 • Een eerlijke, kritische, maar opbouwende stagebegeleiding
 • Indien gewenst bieden wij de ruimte om aan je stageopdrachten te werken

 

Zie je dit wel zitten? Stuur ons dan jouw CV en een korte motivatie naar info@newaspect.nl, dan zullen wij contact met je opnemen!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(meewerk)stage DTP/vormgeving (creatieve duizendpoot)
 

Wil jij ervaring op doen op een creatieve afdeling binnen een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in smartphone gadgets?
Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een creatieve zelfstarter met voldoende kennis van de laatste Adobe CC?
Dan is deze stageplaats echt iets voor jou!

Binnen New Aspect zijn we een klein team waarin jouw creatieve inbreng gewaardeerd wordt.
Er liggen veel verschillende werkzaamheden voor je klaar. In basis help je onze vormgever en de productfotograaf met bedenken,
opmaken en uitwerken van uiteenlopende uiteenlopend? on- en offline marketing materiaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmaken/ontwerpen
van verpakkingen en winkeldisplays. Concepten vertalen naar online banners, flyers, promomateriaal en het bewerken van productfoto’s
of meehelpen bij productvideo’s. We hebben ook een aantal grotere projecten liggen die we graag willen oppakken met jouw hulp.

Je krijgt vanuit ons veel vrijheid omdat we het belangrijk vinden dat je gewoon jezelf kunt zijn.
Je krijgt ook een goede stagebegeleiding zodat je ook écht wat hebt aan je tijd bij ons.

New Aspect is dé distributeur van accessoires voor mobiele apparaten en één van de markt­leiders in deze groeiende industrie.
Met een zeer compleet aanbod aan A-merken (waaronder Apple, Samsung en Otterbox) en specialistische merken,
heeft New Aspect een zeer breed assortiment. Of het nu om laders, hoesjes, screenprotectors, kabels of powerbanks gaat,
met ruim 14.000 verschillende producten in het assortiment en meer dan een miljoen producten voorradig biedt New Aspect altijd een passende oplossing.


Jouw profiel:

 • Je kan goed werken met de Adobe CC tools Photoshop, Illustrator, InDesign
  (video tools is een pre).
 • Je bent creatief en je ziet mogelijkheden waar andere problemen zien.
 • Je bent een zelfstarter. Je gaat niet zitten wachten, maar stelt je assertief op.
 • Je hebt oog voor details en werkt nauwkeurig.
 • Je kunt je ideeën verwoorden en onderbouwen. 


Wat wij jou bieden:

 • Vele kleiner kleine en grotere projecten.
 • De mogelijkheid om je breed te oriënteren.
 • Ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën.
 • Een leuke werkplek met toffe collega’s.
 • Een eerlijke, kritische, maar opbouwende stagebegeleiding
 • Een passende stagevergoeding


Zie jij dit wel zitten? Mail dan jouw CV plus duidelijke, korte motivatie naar info@newaspect.nl