Privacy Verklaring New Aspect BV

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 1 juli 2018

Uw privacy is voor New Aspect BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.newaspect.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Indien u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of een aanvraag doen. Hiervoor gebruiken wij de volgende gegevens:

NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam.

Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal drie maanden daarna. Zo kunnen we bij eventuele vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Dealeraanvraag

Met het dealeraanvraagformulier kunt u (als telecom reseller) een account aanvragen voor onze webwinkel en krijgt u toegang tot vele producten. Naast bedrijfsgegevens vragen wij ook om persoonsgegevens van de contactpersoon, zodat het account kan worden aangemaakt. Hiervoor gebruiken wij:

NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer.

Deze gegevens worden overgezet naar uw account. U kunt zelf uw gegevens wijzigen of aanvullen als u inlogt in het portaal. De gegevens worden bewaard zolang de klantrelatie voortduurt (zie ook “toegang portaal”).

Toegang portaal

Met ons portaal krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de webshop. Wij houden bij wat u gedaan heeft en wanneer, zodat daar bewijs van is, ook heeft u hierdoor goed inzicht van uw inkopen.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, betalingsgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres, geslacht, KvK nummer en btw-nummer. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten om onze diensten via uw account te kunnen leveren. Wij bewaren uw gegevens tot maximaal 3 maanden nadat u uw account opzegt of opheft.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw telefoonnummer en NAW-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Onze vervoerders
  • Onze debiteurenbeheerder
  • Onze kredietverzekeraar
  • Onze ICT partners
  • Onze accountant
Reclame

Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per email. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke email bevat een afmeldlink waarmee u zich kunt afmelden en daarnaast kunt u ons blokkeren. Tevens kunt u telefonisch of via de webshop contact met ons opnemen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webshop wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Indien u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om u op de juiste manier te helpen. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

New Aspect BV
Generatorstraat 60
7556 RC Hengelo
info@newaspect.nl
085-0656888